Hotmail fa tard

Demà tindrem hotmail en català. Així ho diu la noticia de Vilaweb. Crec que ja han fet tard, molt tard. El català ha estat disponible a totes les aplicacions de Google des de molt abans que ho estigués a Microsoft. L’últim en incorporar el català ha estat el Google Earth, però el correu de Gmail ja feia anys que el tenia. Que Hotmail tingui ara el català no canvia les coses, perquè ja fa temps que Gmail va guanyar en aparença, personalització, senzillesa, rapidesa i comoditat. Fins i tot crec que Yahoo també va guanyar a Hotmail fa un temps. Jo només mantenc el meu correu de Hotmail per a utilitzar el Messenger, tot i que cada cop l’uso menys. Podria ser que deixes d’utilitzar hotmail definitivament si canvio i empro el compte de Gmail al Messenger, però no trobo mai el moment per a fer el canvi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Hotmail fa tard

  1. DooMMasteR diu:

    Sí que fan tard, sí…
    Jo tampoc el faig servir ja… És la conta del spam i xorrades varies XD

Els comentaris estan tancats.