Corrupció al Fòrum 2004

Com és sabut en aquest país les coses funcionen així, i ningú de nosaltres s’atreveix a fer res. Apa aquí us ho deixo.

Segons l’informe presentat, Barcelona
d’Infrastructures Municipals va pagar indemnitzacions no justificades i
va seleccionar personal d’una manera irregular. Noticia completa.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Corrupció al Fòrum 2004

  1. Joan diu:

    Noi, no cal anar a BCN. Mira el TCM, com el Sr. Uix, ha contractat la seva fulana com a directora de l’eum http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=20376&sec=102&portada=1 . MIra com TCM va contractar l’Uix, corrupte major del regne, al que van fer fora per inútil de la UVIC: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2668912 Aquest ha de fer funcionar TCM?

  2. bajoqueta diu:

    La veritat és que això del forum feia pudor per tot arreu, esta notícia no em sorpren i d’altres coses que s’han amagat suposo. Allí tothom va “xupar del bote” i se van emportar los diners los de sempre.

Els comentaris estan tancats.