Contra Bolonya i contra el sistema.

Uns i altres no tenen res al cap. Els que tiren cadires i els que donen cops de porra a tort i a dret. Hi ha una frase que quan la vaig sentir em va fer molta gràcia, deia "deixa la porra i posa’t a estudiar". I té bastanta raó. Conec molta gent que estudia per anar a fer de mosso d’esquadra i molts d’ells no tenen un nivell cultural tan alt com el meu, alguns fins i tot no tenen el batxillerat. Els que tampoc tenen el nivell cultural alt són els quatre que es graten la panxa i es dediquen a rebentar totes les protestes. Un noi molt valent és el que està fent vaga de fam, però no hi ha suport mediàtic, només es veu a la tele la violència de les protestes. És l’únic que interessa al sistema que es vegi.

A més, lluitant contra Bolonya, a part d’inutil perquè ja està implantat, no s’aconseguirà res. Bolonya no existiria si no hi hagués un capitalisme com aquest. S’ha d’atacar l’arrel del problema. Com diu la publicació d’en Robin Hood dels bancs (que per cert s’ha de ser megasubnormal per tornar després de fer el millor que es podia fer contra els bancs), lluitar contra el sistema és molt fàcil. No tenir diners al banc, o tenir-ne molt pocs, un 200 euros crec jo que seria l’ideal. No comprar res que no puguis pagar, entenem aquí un creuer, no pas un pis. Hi ha gent que demanava un crèdit per anar de vacances, però per un pis si que ho hem de fer, però quan estiguin a preus raonables. També un sistema que jo crec molt desitjable és el de consumir bens de consum propers. Anar al pagès del costat de casa, comprar productes fabricats aquí, que la gent s’organitzi en cooperatives.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Contra Bolonya i contra el sistema.

  1. +noticies diu:

    Hola, tu saps com contactar amb els responsables de bloc.cat, correu, telefons etc?

    Gracies.

Els comentaris estan tancats.