Bufen nous vents pel meu bloc.

Com sempre, res és etern. No, això no vol dir que tanqui el bloc. El deixo aparcat. He estat un temps amb unes altres prioritats, i d’ara en endavant en tindré unes altres.

El meu temps a internet el gasto al feisbuc, jugant al Travian i als Regnes Renaixents, llegint les noticies, a l’Avui i a El País, i llegint i col·laborant al fòrum d’Urbanity i al seu bloc.

A més, em posaré a fer feines de classe per avançar, perquè això ja s’acaba.

He estat aprenent a fer edició de videos i ara vull temps per fer vídeos meus de nosaltres amb les bicis. A part, tinc un projecte al cap de no estar tant de temps a l’ordinador i llegir més, o mirar pel·licules, sempre que siguin bones. Actualment no faig ni una cosa ni l’altra. Ja tornaré d’aquí a uns mesos, calculo jo. M’acomiado amb aquesta música que he descobert, que m’ha fet recordar que el Sònar s’acosta i em faria il·lusió passar-m’hi.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Bufen nous vents pel meu bloc.

  1. bajoqueta diu:

    Tenir un blog no ha de ser mai una obligació. Ai lo feisbuc que ha fet molt de mal jajaja.
    Segur que aprofitaràs molt més lo temps 🙂

Els comentaris estan tancats.